Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Kopieerfuncties instellen

In dit gedeelte worden de instellingen uitgelegd die u in de kopieerfuncties kunt opgeven.

Pap.ladepriorit.

Stel de invoerlade voor het papier in.

Soort origineel

U kunt het soort origineel selecteren uit [Tekst], [Foto], of [Tkst/F].

De standaardinstelling is "Tkst/F".

Belichting(Auto)

Stel het dichtheidsniveau in, of automatische beelddichtheid.

De standaardinstelling is "0" (de gemiddelde instelling).

Belichting(Hndm)

Door de dichtheid handmatig in te stellen, kunt u een waarde voor elk selecteerbaar dichtheidsniveau opgeven.

De standaardinstelling is "0" (de gemiddelde instelling).

2-zijd. kopiëren

U kunt aangeven of altijd dubbelzijdig moet worden gekopieerd.

De standaardinstelling is "Uit".

Kleurinstellingen

• Kleurbalans

Hiermee stelt u de algemene kleurtoon bij als de kopie rood- of blauwachtig is.

U kunt voor elke RGB-waarde 2 tot 2 instellen.

De standaardinstelling is "0" (de gemiddelde instelling).

• Scherper/zachter

Hiermee stelt u de omtrekken van een beeld bij.

U kunt voor de beeldscherpte 2 tot 2 instellen.

De standaardinstelling is "0" (de gemiddelde instelling).

• Contrast

Hiermee stelt u het contrast van een beeld bij.

U kunt voor het beeldcontrast 2 tot 2 instellen.

De standaardinstelling is "0" (de gemiddelde instelling).

Uitv afdr oml

U kunt instellen met welke kant de kopieën in de uitvoerlade naar boven komen te liggen.

• Aan

Gebruik deze functie als afdrukken met de bedrukte kant omlaag in de uitvoerlade komen. Met deze functie kunt u het afgedrukte document op paginavolgorde samenstellen.

• Uit

De standaardinstelling is "Uit".

Uitvoervolgorde

U kunt het afdrukken beginnen met de laatste pagina van een document.

• Eerste tot laatste

• Laatste tot eerste

Gebruik deze functie als afdrukken met de bedrukte kant omhoog in de uitvoerlade komen. Met deze functie kunt u het afgedrukte document op paginavolgorde samenstellen.

De standaardinstelling is "1ste naar laatste".