Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het wachtwoord invoeren

1. Druk op [Menu].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

Het menuscherm wordt weergegeven.

2. Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Gebr.restrictie] weer te geven en druk vervolgens op de toets [Yes].

Gebr.restrictie?   Pijl-omhoog
     OK=Yes / of 1-2   Pijl-omlaag

Het wachtwoordscherm wordt weergegeven.

3. Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [Yes].

Het standaardwachtwoord is leeg.

Als u het standaardwachtwoord (leeg) wilt gebruiken, laat u het wachtwoordveld leeg en drukt u gewoon op [Yes].

Wachtwoord=_
     OK=Yes
  4. Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Wachtwoord wijz.] weer te geven en druk vervolgens op de toets [Yes].

2 Wachtwoord wijz.?Pijl-omhoog
     OK=Yes            Pijl-omlaag
  5. Voer het nieuwe wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [Yes].

Voer een wachtwoord in van maximaal 8 tekens.

Nw wachtw.=_
     OK=Yes

Het scherm met systeeminstellingen wordt weergegeven.

Druk op [No] als u wilt terugkeren naar het startscherm.