Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Basishandelingen met het menuscherm

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de instellingen van het apparaat invoert en aanpast.

In dit gedeelte wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe u het [Origineeltype] in [Kopieereigensch.] instelt.

1. Druk op [Menu].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

Het menuscherm wordt weergegeven.

2. Druk op de toets [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [Kopieereigensch.] weer te geven.

3. Druk op [Yes].

Kopieereigensch.?  Pijl-omhoog
     OK=Yes / of 1-9   Pijl-omlaag

U kunt [Origineeltype] ook weergeven door op de cijfertoets [2] te drukken. Als u een instelling selecteert door op een cijfertoets te drukken, wordt er een scherm weergegeven met de naam van de instelling, gevolgd door de instelling die is weergegeven in stap 5..

2 Type origineel   Pijl-omhoog

4. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om [ype origineel] weer te geven en druk vervolgens op [Yes].

2 Type origineel?  Pijl-omhoog
     OK=Yes            Pijl-omlaag
  5. Druk op [Pijl-links] of [Pijl-rechts] om het onderdeel te selecteren en druk vervolgens op [Yes].

Druk voor het verplaatsen van het pictogram Sterretje op [Pijl-links] of [Pijl-rechts].

Tekst *Foto  Tkst/F
     Pijl-links,Pijl-rechts & Yes

Het scherm met kopieerfuncties wordt weergegeven.

Druk op [No] als u terug wilt gaan naar het startscherm.