Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De poortinstellingen voor SmartDeviceMonitor for Client wijzigen

Volg de onderstaande procedure voor het wijzigen van de instellingen van SmartDeviceMonitor for Client, zoals TCP/IP-time-out, herstelafdrukken/parallel afdrukken en printergroepen.

Belangrijk

Windows 98:

1. Open het venster [Printers] vanuit het menu [Start].

2. Klik in het venster [Printers] op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

3. Klik op het tabblad [Details] en klik vervolgens op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Poortconfiguratie] wordt weergegeven.

Windows 2000 / Windows NT 4.0:

1. Open het venster [Printers] vanuit het menu [Start].

2. Klik in het venster [Printers] op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

3. Klik op het tabblad [Poorten] op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Poortinstellingen] wordt weergegeven.

Windows XP, Windows Server 2003:

1. In het menu [Start] wijst u naar [Instellingen] en vervolgens klikt u op [Printers en faxapparaten].

2. Klik in het venster [Printers] op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

3. Klik op het tabblad [Details] en klik vervolgens op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Poortinstellingen] wordt weergegeven.

Voor TCP/IP kan een time-outinstelling worden geconfigureerd. Wanneer op het tabblad [Herstel-/parallel afdrukken] geen instellingen beschikbaar zijn, volgt u de onderstaande procedure.

1. Klik op [Annul.] om het dialoogvenster [Poortconfiguratie] te sluiten.

2. Start SmartDeviceMonitor for Client en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram van SmartDeviceMonitor for Client op de taakbalk.

3. Klik op [Instellingen van uitgebreide functies] en schakel vervolgens het selectievakje [Herstelafdrukken/parallel afdrukken instellen voor elke poort] in.

4. Klik op [OK] om het dialoogvenster [Instellingen van uitgebreide functies] te sluiten.