Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Pictogrammen op het scherm

image: Druk op de toets [Beelddichtheid] om deze instelling te selecteren. Deze instelling is met name handig voor het scannen van kranten en andere beelden op een grijsachtige ondergrond.

: Het papier kan worden ingevoerd vanuit lade 1.

: Het papier kan worden ingevoerd vanuit lade 2 (optioneel). Dit pictogram verschijnt alleen als de optionele papierinvoereenheid TK1020 is geïnstalleerd.

: Het papier kan worden ingevoerd vanuit de handinvoer. Dit pictogram verschijnt alleen als de optionele multihandinvoer type BY1000 is geïnstalleerd.

: de printcartridge is bijna leeg.

: de printcartridge is leeg.

: dit wordt weergegeven als u [Instell. pap.lade] op [Aangep] heeft ingesteld.

: dit wordt weergegeven als een scan naar e-mail of FTP wordt verzonden.

[Pijl-omlaag][Pijl-omhoog][Pijl-links][Pijl-rechts]: druk op de bladertoets die door het pictogram wordt aangegeven.