Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De Gebruikershandleiding verwijderen

Volg de onderstaande procedure om de op uw computer geïnstalleerde Gebruikershandleiding te verwijderen.

De Gebruikershandleiding verwijderen met de functie [Installatie ongedaan maken]

1. Klik op [Start] en wijs vervolgens [Programma's] aan.

2. Wijs naar de geïnstalleerde [Productnaam] en klik vervolgens op [Installatie Gebruikershandleiding ongedaan maken].

3. Volg de instructies op die worden weergegeven om de Gebruikershandleiding te verwijderen.

De Gebruikershandleiding verwijderen via [Software]

1. Open [Deze Computer], wijs naar [Instellingen] en open vervolgens het [Bedieningspaneel].

2. Dubbelklik op [Programma's toevoegen of verwijderen].

3. Selecteer de geïnstalleerde [Productnaam Gebruikershandleiding] en klik vervolgens op [Wijzigen/Verwijderen].

4. Volg de instructies op die worden weergegeven om de Gebruikershandleiding te verwijderen.