Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Omgaan met de gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding (op de CD-rom) bevat gedetailleerde informatie over dit apparaat, en een probleemoplossingsgids.

Gebruik een van de onderstaande browsers voor het weergeven van de gebruikershandleiding.

Voor het weergeven van de videobestanden van de gebruikershandleiding is de plugin Adobe Flash Player (Macromedia Flash Player 5 of later) vereist.

Als u schermleessoftware gebruikt of als u Macromedia Flash Player niet kunt installeren

Als u schermleessoftware gebruikt voor het voorlezen van de gebruikershandleiding of als u de videobestanden niet kunt weergeven omdat u de Flash-plugins niet kunt installeren, klikt u op [For screen reader] om de versie van de gebruikershandleiding weer te geven die is geoptimaliseerd voor leessoftware.

Gebruik de knop in het venster bovenaan rechts om het scherm te wijzigen.

Als u een niet-aanbevolen browser gebruikt

Als u Internet Explorer 3.02 of Netscape Navigator 4.05 of later gebruikt, wordt er een vereenvoudigde gebruikershandleiding weergegeven.

Verwante onderwerpen

Openen via pictogram