Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Handleidingen voor dit apparaat

Raadpleeg de geschikte handleiding met betrekking tot de uit te voeren handeling.

Verkorte Installatiehandleiding

In deze handleiding wordt beschreven hoe u dit apparaat moet uitpakken, hoe u het kunt configureren en hoe u opties installeert. Bovendien worden de basisinstellingen en -handelingen beschreven.

Gebruikershandleiding

Deze handleiding vindt u op de cd-rom "Drivers, Manual & Utilities". Hierin wordt de algemene werking uitgelegd en wordt behandeld:

• netwerkinstellingen,

• installatie stuurprogramma,

• het controleren en wijzigen van instellingen met een webbrowser en andere hulpprogramma's,

• het oplossen van afdrukproblemen en papierstoringen,

• bruikbare papiersoorten,

• het vervangen van verbruiksgoederen.

Veiligheidsinformatie

Dit boekje bevat belangrijke informatie over het veilig en juist gebruiken van het apparaat. Lees dit voordat u het apparaat gaat gebruiken.