Als PictBridge-afdrukken niet werkt

Probleem

Oorzaken

Oplossing

PictBridge is niet beschikbaar.

Er is een probleem met de USB-aansluiting of de instellingen van PictBridge.

Gebruik de volgende procedure om de aansluiting en de instellingen te controleren:

1. Maak de USB-kabel los en sluit hem vervolgens weer aan.

2. Controleer of de PictBridge-instellingen ingeschakeld staan.

3. Haal de USB-kabel eruit, zet het apparaat uit en dan weer aan. Als het [Home]-scherm verschijnt, sluit dan opnieuw de USB-kabel aan.

PictBridge is niet beschikbaar.

De USB-kabel is niet goed aangesloten.

Verbind de USB-kabel met de USB-hostinterface.

Wanneer twee of meer digitale camera's worden aangesloten, worden de tweede en volgende camera's niet herkend.

U hebt meerdere digitale camera's aangesloten.

Verbind slechts één digitale camera.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

Het aantal originelen is groter dan het maximumaantal pagina's dat in één keer kan worden afgedrukt.

Het maximum aantal afdrukken dat u in één keer kunt maken is 999. Geef 999 of minder op als het aantal afdrukken en druk dan opnieuw af.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

Er is geen papier van het opgegeven formaat meer.

Er is geen papier van het opgegeven formaat meer.

Als u papier wilt gebruiken waarvan het formaat anders is dan het opgegeven formaat, voer dan Paginadoorvoer (Form Feed) uit. Om het afdrukken te annuleren, voert u Taak annuleren uit.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

De instelling van het papierformaat voor deze lade kan niet op het apparaat worden opgegeven.

Selecteer een papierformaat dat op het apparaat kan worden ingesteld.