Het gebruik van Het geheugen wissen

1Verwijder de verbindingskabels die op het apparaat zijn aangesloten.

2Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

3Druk op [Systeeminstellingen].

4Druk op [Beheerdertoepassingen].

5Druk tweemaal op [Pijl-omlaagVolg.].

6Druk op [Het geheugen wissen].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Selecteer de wismethode.

Indien u [NSA], [DoD], [BSI/VSITR], [Veilig wissen] of [Formatteren] selecteert, moet u doorgaan naar stap 10.

Als u [Willekeurige cijf.] selecteert, ga dan door met stap 8.

8Druk op [Wijzigen].

9Geef met de cijfertoetsen het aantal keren op dat u wilt overschrijven en druk op [Scherp].

10Druk op [Wissen].

11Druk op [Ja].

Afbeelding van bedieningspaneel

12Druk op [Afsluiten] wanneer het wissen is voltooid en schakel het apparaat uit.

Voor meer informatie over het uitschakelen van het apparaat, zie de handleiding Snel aan de slag.

Opmerking

• Als de hoofdstroomschakelaar uit wordt gezet voordat de functie "Het geheugen wissen" is voltooid, zal het overschrijven opnieuw worden gestart als de hoofdstroomschakelaar weer aan wordt gezet.

• Als er een fout optreedt voordat het overschrijven is voltooid, zet u het apparaat uit. Schakel de stroom dan opnieuw in en herhaal vervolgens stap 2.