Gegevens op het apparaat verwijderen

U kunt gegevensverlies voorkomen door de gegevens die op het apparaat staan opgeslagen, te overschrijven.

Er zijn twee soorten overschrijving mogelijk:

De functie Geheugen automatisch wissen

De gegevens die tijdelijk op de harde schijf van het apparaat zijn opgeslagen tijdens het kopiëren of het afdrukken, worden automatisch gewist. Voor meer informatie, zie Geheugen automatisch wissen.

Het geheugen wissen

Alle gegevens die op de harde schijf van het apparaat staan opgeslagen, worden gewist door deze te overschrijven. De apparaatinstellingen die in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen, worden geïnitialiseerd. Voer deze handeling uit om alle gegevens en instellingen te wissen als u het apparaat wilt verplaatsen of wilt wegdoen. Voor meer informatie, zie Het geheugen wissen.