Koptekst overslaan
 

Pictogram Overschrijven

Indien 'Geheugen automatisch wissen' is ingeschakeld, zal het pictogram 'Gegevens overschrijven' linksonder weergegeven worden op het display van uw apparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

Pictogram

Naam van pictogram

Verklaring

Pictogram Overgebleven gegevens aanwezig

Overgebleven gegevens aanwezig

Dit pictogram kleurt oranje als er tijdelijke gegevens overschreven dienen te worden en knippert tijdens het overschrijven.

Pictogram Geen overgebleven gegevens aanwezig

Geen overgebleven gegevens aanwezig

Dit pictogram brandt als er geen tijdelijke gegevens overschreven dienen te worden.

Belangrijk

  • Het pictogram Gegevens overschrijven zal groen kleuren als er een testafdruktaak/beveiligde afdruktaak/uitgestelde afdruktaak/opgeslagen afdruktaak aanwezig is.

Opmerking

  • Als het pictogram Gegevens overschrijven niet wordt weergegeven, dient u allereerst te controleren of de functie Geheugen automatisch wissen niet op [Uit] staat. Wordt het pictogram niet weergegeven terwijl de functie Geheugen automatisch wissen op [Aan] staat, neem dan contact op met uw onderhoudsvertegenwoordiger.

  • Als het pictogram Gegevens overschrijven oranje blijft (Overgebleven gegevens aanwezig), zelfs als geen gegevens hoeven te worden overschreven, schakel dan het apparaat uit. Zet het apparaat weer aan en controleer of het pictogram groen gekleurd is (Geen overgebleven gegevens aanwezig). Gebeurt dit niet, neem dan contact op met uw verkoop- of onderhoudsvertegenwoordiger.