Meerdere originelen als één bestand scannen

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het verzenden of opslaan van originelen met meerdere pagina's in één bestand.

Belangrijk

• (voornamelijk Azië)
    Voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist, zie Snel aan de slag.

• Om meerdere originelen als een bestand met meerdere pagina's te verzenden, selecteert u in [Verzend Bestandstype/naam] een bestand met meerdere pagina's als type. Voor meer informatie over bestandstypen, zie Bestandstype opgeven.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het scannen van meerdere pagina's van originelen als één bestand (klassiek).