Bestandstype opgeven

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het opgeven van het bestandstype van een bestand dat u wilt verzenden.

Bestandstypen kunnen worden opgegeven bij het verzenden van bestanden per e-mail of via scannen naar map, bij het verzenden van opgeslagen bestanden per e-mail of via scannen naar map en bij het opslaan van bestanden op een geheugenopslagapparaat.

U kunt een van de volgende bestandstypes selecteren:

Welke bestandstypen kunnen worden geselecteerd, hangt af van de scaninstellingen en andere instellingen. Voor meer informatie over bestandstypen, zie Opmerkingen en beperkingen van bestandstypes.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het opgeven van het bestandstype (klassiek).