Afgedrukte documenten kunnen met behulp van de op het apparaat aangesloten boekjesfinisher worden gevouwen.

De vouwfunctie kan niet worden opgegeven in het menu [Afwerking] op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Deze functie is beschikbaar in de PCL 6- en PostScript 3-printerstuurprogramma's. Voor meer informatie over afdrukmethoden, zie de Help-functie van het printerstuurprogramma.

Belangrijk

• Voor meer informatie over de optionele eenheden die voor deze functie zijn vereist, zie Snel aan de slag.

• Wanneer communicatie in beide richtingen is uitgeschakeld, configureert u de optie-instellingen voor het apparaat dat het printerstuurprogramma gebruikt. Wanneer de opties niet op juiste wijze in het printerstuurprogrammma zijn ingesteld, kunt u geen vouwinstellingen invoeren, zelfs niet wanneer de vouwfunctie is geïnstalleerd. Voor meer informatie, zie de Installatiehandleiding stuurprogramma.

Opmerking

• Sorteren wordt automatisch ingeschakeld wanneer Halve vouw is opgegeven.

Verwante onderwerpen

De boekjesfinisher gebruiken