Opmerkingen over het configureren van de perforeerfunctie.

Perforeren wordt geannuleerd onder de volgende omstandigheden

Perforeren wordt geannuleerd als:

• De finisher die de perforeerfunctie ondersteund niet is geïnstalleerd.

• Het geselecteerde papierformaat- of type niet geschikt is voor het perforeren.

• De richting bij dubbelzijdig afdrukken en de perforeerpositie niet samengaan.

• Er inconsistenties bestaan tussen de richting in de briefhoofdmodus en de perforeerpositie.

• Bij het gebruik van de nietpositie is er verschil tussen de nietpositie en de perforeerpositie.

• Er een lade is opgegeven als [Driver/Opdracht] in [Lade-instelling prioriteit] geselecteerd.

Opmerking

• Als het informatiepictogram (Illustratie pictogram / Illustratie pictogram) naast de lijst "Perforeren:" wordt weergegeven, kunt u de perforeerfunctie niet opgeven. Klik op het informatiepictogram (Illustratie pictogram / Illustratie pictogram) om te controleren waarom de perforeerfunctie niet beschikbaar is.

• Als de perforatorafvalbak vol is en [Automatisch doorgaan] is uitgeschakeld, dan verschijnt er een foutmelding. Annuleer de perforeerfunctie in de foutmelding om verder te gaan met afdrukken.

• Bij het afdrukken op briefhoofdpapier wordt mogelijk niet in de opgegeven positie geperforeerd.

• Als dubbelzijdig afdrukken is geselecteerd, past u de perforatieposities aan op basis van de bindrichting.

• Zorg ervoor dat u de perforeerpositie gelijk aan de nietpositie instelt wanneer u de nietfunctie gebruikt.

• In sommige toepassingen worden de afdrukinstellingen mogelijk niet ingeschakeld en kan het afdrukresultaat anders zijn dan verwacht.

• Als perforeren in het printerstuurprogramma is opgegeven, controleer dan of [Sorteren (applicatie)] niet is geselecteerd. Het is mogelijk dat de uitvoer niet naar wens is. Geef [Sorteren (printer)] op als u het document afdrukt.

• Als het afdrukken weer begint nadat u vastgelopen papier verwijderd heeft, kan de afdrukpositie anders zijn, afhankelijk van de plek van de verstopping.

• Als er een papierstoring optreedt in een optionele finisher, wordt de afdruktaak hervat vanaf de eerste pagina van de afdruktaak of vanaf de pagina waar de papierstoring is opgetreden.

• Als de papierstoring optreedt in het apparaat, wordt de afdruktaak hervat vanaf de pagina die op het moment van de papierstoring wordt afgedrukt.