Procedure voor het wijzigen van de lijnpoort (klassiek)

1Druk op [Select. Lijn].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer de lijn die u wilt gebruiken.

Afbeelding van bedieningspaneel

De volgende lijnen en protocollen worden weergegeven volgens de configuratie van het appraat:

• Alleen standaard G3

G3

• Als een optionele extra G3-interface-eenheid is geïnstalleerd

G3-1, G3-2, G3 Auto

• Wanneer twee optionele extra G3-eenheden zijn geïnstalleerd

G3-1, G3-2, G3-3, G3 Auto

• Wanneer H.323/SIP is ingesteld op [Aan]

G3, H.323, SIP

Als u [G3 Auto] selecteert, gebruikt het apparaat een willekeurige beschikbare lijn. Dit bevordert de efficiëntie.

3Druk op [OK].

Opmerking

• Maximaal drie gelijktijdige verbindingen (inclusief LAN) zijn mogelijk. Het is niet mogelijk om gelijktijdig drie Directe verzendingen uit te voeren.

• Als er drie verbindingen worden gebruikt, wordt in het display weergegeven welke verbinding als eerste is gemaakt.