Wanneer documenten niet op de Documentserver kunnen worden opgeslagen

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

“Kan gegevens van dit formaat niet opslaan.”

Het papierformaat heeft de capaciteit van de Documentserver overschreden.

Verklein het papierformaat of het bestand dat u wilt verzenden tot een formaat dat de documentserver kan opslaan. Op maat gemaakte bestanden kunnen worden verstuurd, maar niet achteraf worden opgeslagen.

“Documentserver kan niet worden gebruikt. Kan niet opslaan.”

U kunt de Documentserver-functie niet gebruiken.

Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie over het gebruiken van de Documentserver-functie.

Voor meer informatie over het instellen van rechten, zie de Veiligheidshandleiding.

“Maximale capaciteit van de documentserver is overschreden. Kan niet opslaan.”

De harde schijf raakte vol nadat een bestand was opgeslagen.

Verwijder een aantal van de bestanden die zijn opgeslagen in de Documentserver of verklein het formaat dat u wilt verzenden.

“Max. aantal bestanden van de documentserver is overschreden. Kan niet opslaan.”

Het maximum aantal bestanden dat kan worden opgeslagen in de Documentserver is overschreden.

Verwijder een aantal bestanden die zijn opgeslagen in de Documentserver.

“Max. aantal pagina's overschreden (automatisch opslaan)”

Tijdens het gebruik van de opslagfunctie voor fouttaken, om normale afdruktaken op te slaan als uitgestelde afdruktaken, is de maximale bestandscapaciteit voor het opslaan van bestanden of bestandsbeheer voor uitgestelde afdrukken (automatisch) overschreden.

Verwijder uitgestelde afdrukbestanden die automatisch zijn opgeslagen of bestanden die u niet meer nodig heeft, uit het apparaat.

“Max. aantal pagina's van de documentserver is overschreden. Kan niet opslaan.”

De maximale paginacapaciteit van de Documentserver is overschreden.

Verwijder een aantal bestanden die zijn opgeslagen in de Documentserver, of verminder het aantal pagina's dat u wilt verzenden.

“Max. aantal pagina's overschreden (automatisch opslaan)”

Tijdens het gebruik van de opslagfunctie voor fouttaken, om normale afdruktaken op te slaan als uitgestelde afdruktaken, is de maximale paginacapaciteit overschreden.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

“Taak is geannul. omdat er geen bestand kon worden opgesl.: Max. geh. is overschr.”

De harde schijf raakte vol nadat een bestand was opgeslagen.

Verwijder de bestanden die zijn opgeslagen in de Documentserver of verklein de bestandgrootte van het bestand dat verzonden moet worden.

“Taak is geannul. omdat er geen best. kon worden opgesl.: Max. best. is overschr.”

Het maximum aantal bestanden dat kan worden opgeslagen in de Documentserver is overschreden.

Verwijder de bestanden die zijn opgeslagen in de Documentserver.

“Taak geannul. omdat er geen best. kon worden opgesl.: Max. pag. per best. overschr.”

De maximale paginacapaciteit van de Documentserver is overschreden.

Verwijder een aantal bestanden die zijn opgeslagen in de Documentserver, of verminder het aantal pagina's dat u wilt verzenden.

“De opgegeven map in de documentserver is vergrendeld. Kan niet opslaan.”

De opgegeven map is vergrendeld.

Ontgrendel de map of geef een ander mapnummer op dat kan worden gebruikt. Voor meer informatie over beveiligde mappen, zie de Veiligheidshandleiding.