Wanneer er een probleem met de afdrukinstellingen is

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

“Classificatiecode is onjuist.”

De classificatiecode is niet ingevoerd of de classificatiecode is onjuist ingevoerd.

Voer de juiste classificatiecode in.

“Classificatiecode is onjuist.”

De classificatiecode wordt niet ondersteund door het printerstuurprogramma.

Selecteer [Optioneel] voor de classificatiecode. Voor meer informatie over het opgeven van instellingen voor de classificatiecode, zie de Printerhandleiding.

“Duplex geannuleerd”

Dubbelzijdig afdrukken is geannuleerd.

• Wijzig de instelling voor "Duplex toepassen" in [Instell. papierlade] om dubbelzijdig afdrukken te activeren voor de papierlade. Voor meer informatie over de instelling "Duplex toepassen", zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

“Max. aantal pagina's overschreden (Sorteren)”

Het aantal pagina's overschrijdt het maximale aantal pagina's dat u kunt sorteren.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

“Uitvoerlade gewijzigd”

De uitvoerlade is gewijzigd, omdat het papierformaat van de gespecificeerde uitvoerlade beperkt is.

Specificeer de juiste uitvoerlade.

“Printer overschrijdingsfout”

De afbeeldingen zijn niet afgedrukt.

Selecteer een lagere resolutie in het printerstuurprogramma. Voor meer informatie over het wijzigen van de resolutie, zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma.