Taaklogboek (doel)

Het afdrukken van opgeslagen faxen vanuit het faxscherm voordat de fax wordt verzonden, wordt niet vastgelegd in het taaklogboek.

Target

Type van de betreffende taak.

Waarde

Inhoud

Print

Afdrukken

Store

Opslaan

Send

Verzenden

Start Date/Time

Duidt aan wanneer de bewerkingen "Print", "Store" en "Send" zijn gestart.

End Date/Time

Duidt aan wanneer de bewerkingen "Print", "Store" en "Send" zijn geƫindigd.

Destination Name

Namen van "Send"-bestemmingen.

Destination Address

IP-adres, pad of e-mailadres van "Send"-bestemmingen.

Stored File ID

De ID van gegevens die zijn uitgevoerd als opgeslagen bestand.

Dit is een decimale ID die het opgeslagen bestand aanduidt.

Stored File ID-logboeken worden niet geregistreerd voor documenten die zijn bewerkt met faxfuncties.

Stored File Name

Geeft de naam van het opgeslagen bestand weer als het doeltype "Store" is.

Logboeken met Opgeslagen bestandsnaam worden niet opgeslagen voor documenten die zijn bewerkt met faxfuncties.

Folder Number

Geeft het nummer weer van de map waarin u het bestand heeft opgeslagen.

Folder Name

Geeft de naam van de map weer waarin u het bestand heeft opgeslagen.