Taaklogboek (bron)

Source

Duidt de bron van het taakbestand aan.

Waarde

Inhoud

Scan File

Het taakbestand is gescand.

Stored File

Het taakbestand is opgeslagen op de harde schijf.

Printer

Het taakbestand is vanaf het printerstuurprogramma verzonden.

Received File

Het taakbestand is via het netwerk ontvangen.

Report

Het taakbestand is een afgedrukt rapport.

Start Date/Time

Duidt aan wanneer bewerkingen van het type "Scan File", "Received File" en "Printer" zijn gestart.

End Date/Time

Duidt aan wanneer bewerkingen van het type "Scan File", "Received File" en "Printer" zijn beƫindigd.

Stored File ID

De ID van gegevens die zijn uitgevoerd als opgeslagen bestand.

Dit is een decimale ID die het opgeslagen bestand aanduidt.

Stored File Name

Namen van "Stored File"-bestanden.

Folder Number

Geeft het nummer weer van de map waarin het bestand is opgeslagen.

Folder Name

Geeft de naam van de map weer waarin het bestand is opgeslagen.

Print File Name

Namen van "Printer"-bestanden.