Beveiligingsinstellingen voor PDF-bestanden

Gebruik de beveiligingsinstellingen om ongeautoriseerde toegang tot PDF-bestanden te voorkomen.

Belangrijk

• Alleen voor PDF- en Hoge compressie PDF-bestanden kunnen beveiligingsinstellingen worden opgegeven.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het coderen van PDF-bestanden (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het wijzigen van beveiligingsrechten voor PDF-bestanden (klassiek).