Scherm [Instellingen]

U kunt heen en weer schakelen tussen de drie schermen die in deze paragraaf worden beschreven door het scherm omhoog of omlaag te vegen.

De items op het scherm variƫren, afhankelijk van de instellingen van het apparaat.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Nr.

Pictogram

Beschrijving

1

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt overschakelen naar de directe verzendingsmodus. Standaard is de geheugenverzendingsmodus geselecteerd, tenzij directe verzending is geselecteerd.

2

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt een origineeltype selecteren dat geschikt is voor uw originelen.

3

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om de resolutie te selecteren volgens de tekstgrootte van het origineel.

4

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om de belichting op te geven waarmee u het origineel wilt scannen. U kunt de belichting ook opgeven door op het pictogram Illustratie van bedieningspaneel te tikken en het naar rechts of links te slepen.

5

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om het scanformaat van het origineel te selecteren.

6

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om de zijden van het origineel te selecteren.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Nr.

Pictogram

Beschrijving

7

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om de richting van het origineel te selecteren.

8

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk hierop om de afzender op te geven.

9

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt instellingen opgeven zodat bestanden direct of via F-code vertrouwelijke communicatie op een specifiek tijdstip worden verzonden.

10

Afbeelding van bedieningspaneel

Geef het onderwerp van de Internetfax/E-mail op.

11

Afbeelding van bedieningspaneel

Geef de tekst van de Internetfax/E-mail op.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Nr.

Pictogram

Beschrijving

12

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt een standaardbericht selecteren om af te drukken.

13

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt bestanden verzenden via een gesloten netwerk.

14

Afbeelding van bedieningspaneel

Ontvangstbevestiging aanvragen.

15

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt per e-mail een verzendingsmelding ontvangen.

16

Afbeelding van bedieningspaneel

Zodra de verzending is voltooid, kunt u het resultaat afdrukken.

Afbeelding van bedieningspaneel

Internetfax/E-mailbestemming als Bcc-adressen opgeven.