Handmatig een IP-faxbestemming opgeven

Wanneer u IP-faxverzending gebruikt, selecteert u [SIP] of [H.323] als het protocol en geeft u de IP-faxbestemming op (IP-adres, hostnaam of aliastelefoonnummer).

Of u [SIP] of [H.323] moet selecteren en welke methoden u moet gebruiken om een bestemming op te geven, is afhankelijk van de netwerkinstellingen die de beheerder heeft opgegeven. Neem voor meer informatie over de netwerkinstellingen contact op met de apparaatbeheerder. Voor meer informatie over het invoeren van de IP-faxbestemming, zie Soorten IP-faxbestemmingen.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het handmatig opgeven van een IP-faxbestemming (klassiek).