Ingevoerde bestemmingen opslaan in het adresboek

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een direct ingevoerde fax-, IP-fax-, internetfax- of e-mailbestemming in het Adresboek opslaat.

U kunt recente bestemmingen ook registreren op het scherm [Recente bestemmingen]. Druk op [Prog.Best. ] in plaats van [Prg.Best.].

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het opslaan van ingevoerde bestemmingen in het adresboek (klassiek).