Bestanden in het geheugen van een Externe fax controleren

Op het subapparaat kunt u een bestand controleren die in het geheugen is opgeslagen en nog niet is verzonden. U kunt ook een verzending vanaf het subapparaat annuleren.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het controleren van bestanden in het geheugen van een externe fax (klassiek).