Specifieke periode-instellingen

1Druk op [Specifieke periode-instellingen].

2Druk op [Wijzigen] rechts van het item dat u wilt opgeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Startdatum/-tijd].

4Voer de datum en tijd in en druk vervolgens op [Scherp].

Afbeelding van bedieningspaneel

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Aziƫ)

Voer de datum en tijd in met de cijfertoetsen.

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de datum en tijd in met de cijfertoetsen en selecteer vervolgens [AM] of [PM].

5Druk op [OK].

6Druk op [Einddatum/-tijd].

7Voer de datum en tijd in en druk vervolgens op [Scherp].

8Druk op [OK].

9Druk op [Uitvoermodus].

10Selecteer [Afdrukken], [Stand-by voor afdrukken], [Afdr. met ID vereist], [Doorsturen] of [Opslaan].

11Als u [Doorzenden] selecteert, configureert u de instellingen in [Doorstuurbestemming].

Druk op [Doorstuurbestemming] en configureer de volgende items:

• [Specificeer bestemming]

Selecteer dit item om een andere doorstuurbestemming op te geven dan is opgegeven bij [Doorsturen] in [Bestandsontvangstinstellingen].

Druk op [Specificeer bestemming], selecteer een bestemming uit de bestemmingslijst en druk vervolgens op [OK].

• [Beveiliging]

Druk op [Beveiliging], druk op [Codering] om een e-mail te coderen en druk op [Handtekening] om een handtekening aan de e-mail toe te voegen. Druk vervolgens op [OK].

• [Afdrukdoorstuurteken]

Als u een doorstuurteken op een doorgestuurd document wilt afdrukken, controleert u of [Afdrukdoorstuurteken] is ingeschakeld.

• [Gelijk aan basisinstell.]

Selecteer dit item om dezelfde doorstuurbestemming op te geven als die bij [Doorsturen] in [Bestandsontvangstinstellingen] is opgegeven.

Als u de instellingen hebt geconfigureerd, drukt u op [OK].

12Als u [Opslaan] selecteert, geeft u de bestemming voor de e-mail met het ontvangstrapport op in [Opslaan: Meldingsbestemming].

Druk op [Opslaan: Meldingsbestemming] en configureer de volgende items:

• [Melden]

Selecteer dit item om een ontvangstrapporte-mail te verzenden.

• [Bestem. om te inform.]

Druk op [Bestem. om te inform.], selecteer een bestemming voor een ontvangstrapporte-mail uit de lijst en druk vervolgens op [OK].

• [Beveiliging]

Druk op [Beveiliging], druk op [Codering] om een e-mail te coderen en druk op [Handtekening] om een handtekening aan de e-mail toe te voegen. Druk vervolgens op [OK].

• [Niet melden]

Selecteer dit item als het niet vereist is om een ontvangstrapporte-mail te versturen.

• [Gelijk aan basisinstell.]

Selecteer dit item om een ontvangstrapporte-mail naar dezelfde bestemming sturen als die bij [Opslaan] in [Bestandsontvangstinstellingen] is opgegeven.

Als u de instellingen hebt geconfigureerd, drukt u op [OK].

13Druk twee keer op [OK].

14Druk op [Afsluiten].