Een voorvertoning bekijken van de inhoud van een opgeslagen document

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer het document waarvan u een voorvertoning wilt bekijken.

Druk op de Miniatuurweergave-toets om over te schakelen naar de miniatuurweergave.

3Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

4Druk op [Voorvertoning].

5Controleer de voorvertoning.

• Druk op [Uitzoomen] of [Inzoomen] om de voorvertoningsafbeelding te vergroten of te verkleinen. U kunt ook twee keer tikken om de voorbeeldweergave te vergroten of verkleinen.

• Druk op [] [] [] [] om door de voorvertoningsafbeelding te scrollen. U kunt ook tikken om door de voorbeeldweergave te bladeren.

• Druk op [Veranderen] onder [Bestand weergeven] om een ander geselecteerd bestand weer te geven.

• Druk op [Veranderen] onder [Pagina weergeven] om een andere pagina weer te geven.

6Druk op [Afsluiten].

7Druk op [OK].

Opmerking

• Als afbeeldingsbestanden corrupt zijn, worden ze niet in het voorvertoningsscherm weergegeven.