Bestanden met een vereiste ID afdrukken

Als [Afdr. met ID vereist] is geactiveerd in [Schakeltimer uitvoermodus], worden ontvangen documenten in het geheugen opgeslagen en niet automatisch afgedrukt. U kunt ze afdrukken door de afdruk-ID voor de opgegeven periode in te voeren in [Uitvoermodus] bij [Afdr. met ID vereist] in [Schakeltimer uitvoermodus].

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het afdrukken van bestanden met een vereiste ID (klassiek).