Procedure voor het afdrukken van een bestand dat met geheugenbeveiliging is ontvangen (klassiek)

1Controleer of het apparaat een document heeft ontvangen met de functie Geheugenbeveiliging ontvangst.

De faxindicator licht op en “Geh.beveil. best.” verschijnt op Ontv.best. fax widget op het startscherm wanneer de machine een document ontvangt via de functie Geheugenbeveiliging ontvangst.

Afbeelding faxindicator

2Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Geheug.bev.afdruk.].

4Voer met behulp van de cijfertoetsen een 4-cijferige Geheugenbeveiliging-ID in en druk daarna op [Start].

Als de geheugenbeveiligings-ID niet overeenkomt, wordt het bericht “Gespecificeerde code komt niet overeen met geregistreerde Geheugenbeveiligings-ID.” weergegeven. Druk op [Afsluiten] en probeer het opnieuw nadat u de Geheugenbeveiliging-ID heeft gecontroleerd.

5Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Als Geheugenbeveiliging ontvangst wel beschikbaar is, maar er is onvoldoende geheugen beschikbaar, is ontvangst niet mogelijk.

• U kunt Geheugenbeveiliging ontvangst ook alleen gebruiken voor documenten die afkomstig zijn van bepaalde afzenders.

• Documenten die met SEP Code Ontvangst worden ontvangen, worden automatisch afgedrukt, ook als deze functie is aangezet.

• Bij Geheugenbeveiliging kunt u 'meerdere kopieën afdrukken' niet gebruiken.