Procedure voor het handmatig afdrukken van het journaal (klassiek)

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Logboek afdrukken].

3Selecteer de afdrukmethode.

4Als u in stap 3 [Afdrukken per bestandsnr. ] heeft geselecteerd, voert u met de cijfertoetsen een bestandsnummer van 4 cijfers in.

5Als u bij stap 3 [Afdrukken per gebruiker] heeft geselecteerd, selecteert u een gebruiker in de lijst en drukt u vervolgens op [OK].

6Druk op [Starten].

7Druk twee keer op [Afsluiten].

Opmerking

• Voor het maximum aantal communicatieresultaten afgedrukt in het journaal, zie Maximumwaarden.