Het aantal bestanden controleren dat u via geheugenverzending kunt versturen

U kunt het aantal bestanden dat u via geheugenverzending kunt verzenden, controleren en in het geheugen als stand-bybestanden opslaan.

Het aantal dat u kunt controleren omvat het aantal ontvangen en opgeslagen documenten en documenten die via SEP Code Ontvangst zijn ontvangen.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)