Instelling voor de automatische uitvoermodus controleren

U kunt de momenteel opgegeven automatische uitvoermodus (bijvoorbeeld Afdrukken, Stand-by voor afdrukken, Doorsturen of Opslaan) controleren in [Schakeltimer uitvoermodus] voor de verschillende communicatiemodi.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het controleren van de instelling voor de automatische uitvoermodus (klassiek).