Een lijst met bestanden in het geheugen afdrukken (TX-bestandslijst afdrukken)

Druk deze lijst af als u wilt zien welke bestanden in het geheugen zijn opgeslagen en wat de bijbehorende bestandsnummers zijn.

Het kan nuttig zijn de bestandsnummers te kennen (bijvoorbeeld voor het wissen van bestanden).

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het afdrukken van een lijst met bestanden in het geheugen (klassiek).