Verzendresultaten per e-mail controleren

Gebruik deze functie om verzendresultaten te bevestigen door een e-mailmelding te verzenden naar de opgegeven bestemming.

Registreer het e-mailadres van de bestemming voor e-mailmelding vooraf in de bestemmingslijst. Voor meer informatie, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het controleren van verzendresultaten per e-mail (klassiek).