Afzenderinstellingen

Selecteer een gebruiker die u wilt opgeven als afzender.

U kunt de volgende functies gebruiken als u een afzender wilt opgeven:

Als de afzender nog niet is geregistreerd in het adresboek, moet u dit eerst registreren. Indien u wilt dat afzenders een bevestiging van de verzendresultaten ontvangen, geeft u [Gebruik naam als] op voor zowel [Afzender] als [Bestemming]. Voor meer informatie, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het instellen van de afzender (klassiek).