Nieuwe bestemmingen opslaan in het adresboek

Druk op het stand-byscherm op [Prg. Best.] om het registratiescherm van het adresboek weer te geven.

In dit scherm kunt u de fax-, IP-fax-, internetfax-, e-mail- en mapbestemmingen opslaan.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het opslaan van nieuwe bestemmingen in het adresboek (klassiek).