Voorkomen dat documenten naar de verkeerde bestemming worden verstuurd

Als u wilt voorkomen dat documenten naar een verkeerde bestemming gestuurd worden, kunt u het apparaat zo configureren dat gebruikers twee keer gevraagd worden de bestemming in te voeren, dat de ingevoerde bestemming vóór verzending weergegeven wordt of dat de gebruiker op [Toev.] moet drukken voordat een andere bestemming toegevoegd kan worden.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het invoeren van een faxnummer om de bestemming te bevestigen (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het weergeven van de bestemming vóór verzending (klassiek).