Geef de resolutie op overeenkomstig het formaat van de tekst op het origineel.

Standaard (8 × 3,85 lijnen/mm, 200 × 100 dpi)

Selecteer dit voor originelen die tekens van een normaal formaat bevatten.

Detail (8 × 7,7 lijnen/mm, 200 × 200 dpi)

Selecteer dit voor originelen die kleinere tekens bevatten of wanneer u meer helderheid wenst. Deze resolutie is twee keer zo fijn als standaard.

Opmerking

• Wanneer u de cloudfaxfunctie gebruikt, kunt u altijd originelen verzenden met de resolutie Detail (200 × 200 dpi).

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor resolutie (klassiek).