Procedure voor Gegevensbeveiliging voor kopiëren (klassiek)

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Stempel].

3Druk op [Voorkomen van onbevoegd kopiëren].

4Druk op [Gegevensbeveiliging voor kopiëren].

5Druk op [Effect].

6Selecteer het effect van het patroon en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Tekstselectie].

8Selecteer de tekst die moet worden ingesloten en druk op [OK].

Wanneer u [Gebruikerstekst] selecteert, drukt u op [Invoeren] en geeft u de tekst op die moet worden ingesloten.

Afbeelding van bedieningspaneel

9Druk op [Tekstinstellingen].

10Geef de benodigde instellingen op in het scherm en druk vervolgens op [OK].

Als u [Puntgrootte], [Teksthoek] of [Ruimte voor Enter] wilt opgeven, drukt u op de toets en vervolgens op [Wijzigen] op het scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

11Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• U kunt niet gedeeltelijk teksten- en patronenreeksen aan een document toevoegen.

• Gebruik normaal of gerecycled papier met een witheid van ten minste 70%. Het papierformaat moet ten minste B5 JIS (Japanese Industrial Standard), (71/4 × 101/2) of groter zijn.

• Duplex kopiëren kan deze functie storen, als resultaat van het feit dat tekst en patronen zichtbaar zijn door het papier.

• Om met Gegevensbeveiliging voor kopiëren op een grijze achtergrond te kunnen afdrukken, dient u het apparaat hiervoor te configureren. Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.