Tekst en serienummers afdrukken (klassiek)

Voorbeeld van Stempeltekst

Selecteer [Aan] onder [Serienr. van 1e taak wijzigen] in Gebruikerstools. Voor meer informatie over [Serienr. van 1e taak wijzigen], zie Stempeltekst.

Belangrijk

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

1Druk op [Bewerken/Kleur].

2Druk twee keer op [Stempel].

3Druk op [Stempel tekst].

4Druk op [Tekst wijzigen].

5Voer de stempeltekst in en druk vervolgens op [OK].

6Druk op [Startnr. wijzigen].

7Voer het nummer in waarmee u de nummering wilt beginnen en druk vervolgens op [Scherp].

8Druk op [OK].

9Druk op [Wijzigen].

10Selecteer de gewenste stempelpositie en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

11Druk op [Stempelkleur].

12Selecteer de stempelkleur en druk vervolgens op [OK].

13Druk drie keer op [OK].

Opmerking

• Stempels mogen bestaan uit maximaal 55 alfanumerieke tekens en symbolen en een nummerreeks van maximaal 9 cijfers voor een totaal van 64 tekens.

• Het nummer bestaat uit negen cijfers. Als u "1" invoert, wordt het nummer als "000000001" afgedrukt.

• Wanneer Automatisch wissen is uitgevoerd, op [Resetten] is gedrukt of het apparaat wordt uitgeschakeld, wordt de tekst gewist en het volgende nummer in de reeks weergegeven.

• Deze functie kan niet gebruikt worden voor de functies Job reset of Kopie onderbreken. Deze functie kan tevens niet gebruikt worden voor het afdrukken van opgeslagen documenten.

• Indien deze functie wordt gebruikt in combinatie met de functie Combineren, kan de afgedrukte afbeelding verschillen afhankelijk van de instellingen van [Paginanummering in combimodus] onder [Paginanummering]. Voor meer informatie, zie Paginanummering.

• Voor meer informatie over Stempeltekst, zie Stempeltekst.