Procedure voor Paginanummering (klassiek)

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk twee keer op [Stempel].

3Druk op [Paginanummering].

4Selecteer de stijl voor de paginanummering.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [Wijzigen] onder [Stempel positie].

6Selecteer de gewenste stempelpositie en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Wijzigen] onder [Nummering wijzigen].

8Geef de benodigde instellingen op in het scherm en druk vervolgens op [OK].

9Druk op [Stempelkleur].

10Selecteer de stempelkleur en druk vervolgens op [OK].

11Druk drie keer op [OK].

Opmerking

• Als u deze functie combineert met de functie Duplex (Boven/boven) en [P1,P2...] of [1/5,2/5...] selecteert, worden de paginanummers op de achterzijde als volgt afgedrukt:

Illustratie van Paginanummering

• Wanneer de functie Paginanummering wordt gebruikt in combinatie met de functie Combineren of een boekbindfunctie, zoals Boekje, worden paginanummers als volgt afgedrukt:

• [Per origineel] is geselecteerd bij [Paginanummering in combimodus]:

Met de functies 1-zijdig combineren of 2-zijdig combineren

Illustratie van Paginanummering

Met de functie Tijdschrift of Boekje

Illustratie van Paginanummering

Met de functie Tijdschrift en Combineren of Boekje en Combineren

Illustratie van Paginanummering

• [Per kopie] is geselecteerd bij [Paginanummering in combimodus]:

Met de functies 1-zijdig combineren of 2-zijdig combineren

Illustratie van Paginanummering

Met de functie Tijdschrift en Combineren of Boekje en Combineren

Illustratie van Paginanummering

• Voor meer informatie over stempelposities, zie Stempels.

• U kunt de instellingen voor Paginanummering wijzigen onder [Paginanummering] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Paginanummering.

• U kunt de stempelpositie wijzigen indien Combineren of Duplex is opgegeven voor gebruik met deze functie onder [Positie duplex achterkant stempelen: T/T], [Positie duplex achterkant stempelen: T/B] of [Paginanummering in combimodus] in Gebruikerstools. Voor meer informatie over deze instellingen, zie Paginanummering.