Een gebruikersstempel verwijderen

Verwijdert een afbeelding die geregistreerd staat als een gebruikersstempel.

U kunt een verwijderde stempel niet opnieuw oproepen.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikerstools] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Kopieerapparaat/Document Servereigenschappen].

5Druk op [Stempel].

6Druk op [Gebruikersstempel].

7Druk op [Stempel programmeren/verwijderen].

8Druk op [Verwijderen] en druk vervolgens op het stempelnummer dat u wilt verwijderen.

9Selecteer [Ja].

10Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

11Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.