Formaatvergroting

Met deze functie berekent u een reproductieverhouding op basis van de lengte van het origineel en de kopie.

Illustratie van Formaatvergroting

Specificeer de lengtes van het origineel en de kopie. Het apparaat selecteert een vergrotings- of verkleiningsverhouding, waardoor een handmatige berekening overbodig is.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopiëren

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "Het scherm [Kopiëren]".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor Formaatvergroting (klassiek).