Kleurbalans

Hiermee past u de algemene kleurschakering aan wanneer de kopie een rode of blauwe tint heeft.

Afbeelding van kleurbalans

Kleurbalansprogramma

U kunt de instellingen voor de kleurbalans opslaan als een kleurbalansprogramma en dit oproepen wanneer u het wilt gebruiken. Voor meer informatie, zie Procedure voor het registreren van de aangepaste kleurbalans (klassiek).

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopie

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Kopie]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)