Automatisch een kleurenmodus selecteren

In de modus Autom. klr sel wordt de kleur automatisch herkend en wordt het origineel in kleur of zwart-wit gekopieerd.

Als deze modus is ingeschakeld, bepaalt het apparaat of het origineel een kleuren- of zwart-witdocument is door het midden van het origineel te scannen. Als een origineel zo klein is als een visitekaartje, bijna kleurloos is of een zeer klein kleurgebied heeft, kan er geen kleurdetectie worden uitgevoerd en wordt het kleurenorigineel herkend als een zwart-wit origineel. Selecteer de modus Kleur wanneer u kleurenoriginelen kopieert die klein of bijna kleurloos zijn, of een zeer klein kleurgebied hebben.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopiëren

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "Het scherm [Kopiëren]".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor automatisch kleur selecteren (klassiek).