Origineelrichting

Wanneer u de glasplaat gebruikt, plaats het origineel met de bedrukte zijde naar beneden. Gebruikt u de ADF, plaats het origineel dan met de bedrukte zijde naar boven.

Origineel op de glasplaat geplaatst

Illustratie van de richting van het origineel

Origineel in ADF geplaatst

Illustratie van de richting van het origineel

Als u het origineel niet in leesbare richting (pictogram leesbare richting) kunt plaatsen zoals hierboven is afgebeeld, zoals bij het kopiëren van A4-originelen of wanneer het origineel gevouwen of gekreukt is, selecteer dan de richting van het origineel als volgt.

• 90 graden naar links (pictogram onleesbare richting)

Selecteer deze modus als u het origineel 90 graden naar links gedraaid plaatst. Plaats bijvoorbeeld het origineel in de ADF met de bovenkant naar links.

• 180 graden (pictogram omgekeerde richting)

Selecteer deze modus wanneer u het origineel 180 graden gedraaid plaatst. Plaats bijvoorbeeld het origineel in de ADF met de bovenkant naar voren.

• 90 graden rechtsom (pictogram omgekeerde richting)

Selecteer deze modus wanneer u het origineel 90 graden naar rechts gedraaid plaatst. Plaats bijvoorbeeld het origineel in de ADF met de bovenkant naar rechts.

U krijgt alleen het afdrukresultaat dat u verwacht als u het origineel in de juiste richting plaatst, vooral wanneer u de functie Duplex of Combineren wilt gebruiken.

Illustratie van de richting van het origineel

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopiëren

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "Het scherm [Kopiëren]".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor het selecteren van de origineelrichting (klassiek).