Vynechat záhlaví
 

Správa souborů protokolů

Sběr protokolů uložených v této tiskárně umožňuje sledovat podrobné údaje o přístupu k tiskárně, identitě uživatelů, používání různých funkcí tiskárny a historii chyb.

Protokoly se mohou pravidelně mazat kvůli uvolnění místa na pevném disku a mohou být zašifrovány, aby se zabránilo úniku informací.

Protokoly si můžete prohlížet pomocí aplikace Web Image Monitor nebo pomocí serveru pro sběr protokolů. Shromážděné protokoly lze převést do CSV souborů a stáhnout všechny najednou. Nelze je číst přímo z pevného disku.

Typy protokolů

V této tiskárně jsou uloženy tři typy protokolů: protokol úloh, protokol přístupů a ekologický protokol.

  • Protokol úloh

    Ukládá podrobnosti o tisku a operacích souvisejících s ovládacím panelem, jako je tisk hlášení (například seznam konfigurace).

  • Protokol přístupů

    Ukládá podrobnosti o přihlašování a odhlašování, operacích servisního technika jako například formátování pevného disku, systémové operace jako například prohlížení výsledků přenosu protokolů a operace zabezpečení jako například zadání nastavení pro šifrování, detekce neoprávněného přístupu, zablokování uživatele a ověření firmwaru.

  • Ekologický protokol

    Zapnutí a vypnutí hlavního spínače, přechod do stavu napájení, časy provádění úloh nebo časové intervaly mezi úlohami, spotřeba papíru za hodinu, spotřeba energie.

Upozornění

  • Podrobnosti ohledně serveru pro sběr protokolů viz uživatelská příručka k serveru pro sběr protokolů.

  • Při používání serveru pro sběr protokolů musíte provést nastavení přenosu protokolů na serveru sběru protokolů.