Informatie-items in toegangslogboeken

Access Log Type

Geeft het soort toegang weer.

Waarde

Inhoud

Authentication

Gebruikersverificatietoegang

System

Systeemtoegang

Stored File

Toegang opgeslagen bestand

Network Attack Detection/Encrypted Communication

Netwerkaanval of gecodeerde communicatietoegang

Firmware

Firmware-verificatietoegang

Address Book

Adresboektoegang

Device Settings

Er zijn wijzigingen gemaakt aan een instelling in het menu Printerinstellingen.

Authentication Server Name

De naam van de server waarop de laatste poging tot verificatie heeft plaatsgevonden.

No. of Authentication Server Switches

Het aantal keren dat van server is gewisseld toen de verificatieserver niet beschikbaar was.

U kunt controleren of u de verificatieserver beschikbaar is.

Het aantal serverwisselingen wordt aangegeven van 0 tot 4.

"0" geeft aan dat de verificatieserver beschikbaar is.

Logout Mode

Afmeldingsmethode.

Waarde

Inhoud

by User's Operation

Handmatige logout door de gebruiker

by Auto Logout Timer

Automatische logout na timeout

Login Method

Geeft de route weer waarlangs het verificatieverzoek ontvangen is.

Waarde

Inhoud

Control Panel

De login is uitgevoerd via het bedieningspaneel.

via Network

De login is uitgevoerd via een netwerkcomputer.

Others

De login is uitgevoerd via een andere methode.

Login User Type

Geeft het soort log-in gebruiker weer:

Waarde

Inhoud

User

Algemene gebruiker

Guest

Gastgebruiker

User Administrator

Gebruikersbeheerder

File Administrator

Bestandsbeheerder

Machine Administrator

Apparaatbeheerder

Network Administrator

Netwerkbeheerder

Supervisor

Supervisor

Customer Engineer (Service Mode)

Klantenmonteur

Others

Login-verzoeken van andere gebruikers dan hierboven vermeld

Target User Entry ID

Geeft het invoer-ID van de doelgebruiker weer.

Dit is een hexadecimaal ID dat gebruikers aangeeft waarop de volgende instellingen van toepassing zijn:

• Lockout

• Password Change

Target User Code/User Name

Gebruikerscode of gebruikersnaam van de gebruiker wiens gegevens werden geopend.

Als de gegevens van de beheerder werden geopend, wordt de gebruikersnaam van de beheerder in het logboek vastgelegd.

Address Book Registration No.

Geeft het registratienummer weer van de gebruiker die de handeling uitvoert.

Address Book Operation Mode

Geeft de methode weer die is toegepast voor het wijzigen van de gegevens die in het adresboek vermeld zijn.

Address Book Change Item

Geeft weer welk item in het adresboek gewijzigd is.

Address Book Change Request IP Address

Geeft het IP-adrestype (PIv4/IPv6) weer van de gebruiker die het adresboek gebruikt.

Lockout/Release

Geeft de vergrendelingsstatus weer.

Waarde

Inhoud

Lockout

Activering van wachtwoordvergrendeling

Release

Deactivering van wachtwoordvergrendeling

Lockout Release Method

Geeft de methode weer die toegepast is voor het ontgrendelen.

Waarde

Inhoud

Manual

De printer is handmatig vergrendeld.

Auto

De printer is ontgrendeld door de ontgrendelingstimer.

Not Set

De printer is niet ontgrendeld.

Lockout Release Target Administrator

Geeft aan welke beheerder(s) wordt/worden vrijgegeven wanneer de blokkering wordt opgeheven.

Counter to Clear

Geeft aan welke teller gereset is voor iedere gebruiker.

Export Target

Geeft aan welke instellingen opgenomen moeten worden in het te exporteren instellingenbestand van het apparaat.

De volgende instellingen zijn opgenomen in het instellingenbestand van het apparaat:

System Settings, Printer Features, Web Image Monitor Setting, Web Service Settings, System SP, Printer SP.

"SP" geeft de standaardinstellingen aan die door een onderhoudsvertegenwoordiger zijn geconfigureerd.

Target File Name

Toont de naam van het informatiebestand van het apparaat dat geïmporteerd/geëxporteerd moet worden.

Stored File ID

De ID van een gemaakt of verwijderd bestand.

Dit is een hexadecimale ID die gemaakte of verwijderde opgeslagen bestanden aanduidt.

Stored File Name

Toont de naam van een aangemaakt of verwijderd bestand.

Collect Job Logs

Geeft de status van de instelling taaklogboekverzameling weer.

Waarde

Inhoud

Active

Taaklogboekverzameling is ingeschakeld.

Inactive

Taaklogboekverzameling is uitgeschakeld.

Not Changed

Er zijn geen wijzigingen gedaan aan de instelling voor taaklogboekverzameling.

Collect Access Logs

Geeft de status weer van de instelling toegangslogboekverzameling.

Waarde

Inhoud

Active

Toegang tot logboekverzameling is ingeschakeld.

Inactive

Toegang tot logboekverzameling is uitgeschakeld.

Not Changed

Er zijn geen wijzigingen gedaan aan de toegang tot instelling logboekverzameling.

Collect Eco-friendly Logs

Geeft de status van de verzamelinstelling van milieuvriendelijke logboeken weer.

Waarde

Inhoud

Active

Instelling milieuvriendelijke logboekverzameling is ingeschakeld.

Inactive

De verzameling van milieuvriendelijke logboeken is uitgeschakeld.

Not Changed

Er zijn geen wijzigingen gemaakt aan de verzameling van milieuvriendelijke logboeken.

Transfer Logs

Geeft de status weer van de instelling logboekoverdracht.

Waarde

Inhoud

Active

Instelling overdracht logboek is ingeschakeld.

Inactive

Instelling overdracht logboek is uitgeschakeld.

Not Changed

Er zijn geen wijzigingen gedaan aan de instelling overdracht logboek.

Log Type

Als de instelling van een verzamelniveau van een logboekverzameling gewijzigd is, dan geeft deze functie de gegevens omtrent deze wijziging weer.

Waarde

Inhoud

Job Log

Het verzamelniveau van taaklogboeken is gewijzigd.

Access Log

Het verzamelniveau van toegangslogboeken is gewijzigd.

Eco-friendly Log

Het verzamelniveau van de milieuvriendelijke logboeken is gewijzigd.

Level 1

Een verzamelinstelling van niveau 1.

Level 2

Een verzamelinstelling van niveau 2.

User Settings

Een verzamelinstelling van een niveau dat is opgegeven door een gebruiker.

Log Collect Level

Geeft het niveau van logboekverzameling weer: "Level 1", "Level 2" of "User Settings".

Encryption/Cleartext

Geeft aan of communicatiecodering in- of uitgeschakeld is.

Waarde

Inhoud

Encryption Communication

Codering is ingeschakeld.

Cleartext Communication

Codering is niet uitgeschakeld.

Machine Port No.

Geeft het poortnummer van de printer aan.

Protocol

Protocol van de bestemming.

"Unknown" geeft weer dat het bestemmingsprotocol niet geïdentificeerd kon worden.

IP Address

IP-adres van de bestemming.

Port No.

Poortnummer van de bestemming.

Dit wordt weergegeven in decimalen.

MAC address

MAC-adres (fysiek adres) van de bestemming.

Primary Communication Protocol

Het primaire communicatieprotocol.

Secondary Communication Protocol

Het secundaire communicatieprotocol.

Encryption Protocol

Geeft het protocol weer dat wordt gebruikt om de communicatie te coderen.

Communication Direction

Geeft de communicatierichting weer.

Waarde

Inhoud

Communication Start Request Receiver (In)

De printer heeft een verzoek tot het starten van communicatie ontvangen.

Communication Start Request Sender (Out)

De printer heeft een verzoek verzonden tot het starten van communicatie.

Communication Start Log ID

Geeft het logboek ID weer voor de starttijd van de communicatie.

Dit is een hexidecimaal ID dat de tijd waarop de communicatie werd gestart weergeeft.

Communication Start/End

Geeft de tijden weer waarop de communicatie werd gestart en beëindigd.

Network Attack Status

Geeft de status van het apparaat weer als er een netwerkaanval is.

Waarde

Inhoud

Violation Detected

Er is een aanval op het netwerk gedetecteerd.

Recovered from Violation

Het netwerk is hersteld van een aanval.

Max. Host Capacity Reached

De printer is onbedienbaar geworden door de hoeveelheid inkomende gegevens die de maximale hostcapaciteit bereikt.

Recovered from Max. Host Capacity

De printer werd weer bedienbaar na verlaging van de hoeveelheid inkomende gegevens.

Network Attack Type

Geeft het soort netwerkaanval weer als "Password Entry Violation" of "Device Access Violation".

Network Attack Type Details

Geeft informatie weer over het soort netwerkaanval: "Authentication Error" of "Encryption Error".

Network Attack Route

Geeft de route aan van de netwerkaanval als "Attack from Control Panel" of "Attack from Other than Control Panel".

Login User Name used for Network Attack

Geeft de log-in gebruikersnaam weer waaronder de aanval heeft plaatsgevonden.

Add/Update/Delete Firmware

Geeft de methode weer die is gebruikt om firmware op de printer toe te voegen, bij te werken of te verwijderen.

Waarde

Inhoud

Updated with SD Card

Er is een SD-kaart gebruikt om de firmware-update uit te voeren.

Added with SD Card

Er is een SD-kaart gebruikt om de firmware-update toe te voegen.

Deleted with SD Card

Er is een SD-kaart gebruikt om de firmware-update te verwijderen.

Moved to Another SD Card

De firmware-update is naar een andere SD-kaart verplaatst.

Updated via Remote

De firmware-update is op afstand bijgewerkt via een computer.

Updated for Other Reasons

De firmware-update is uitgevoerd via een andere methode dan bovenstaande.

Module Name

Naam van de firmwaremodule.

Parts Number

Onderdeelnummer van de firmwaremodule.

Version

Firmwareversie.

Machine Data Encryption Key Operation

Het soort coderingssleutelbewerking dat is uitgevoerd.

Waarde

Inhoud

Back Up Machine Data Encryption Key

Er is een back-up van de coderingssleutel uitgevoerd.

Restore Machine Data Encryption Key

Er is een coderingssleutel hersteld.

Clear NVRAM

Het NVRAM is gewist.

Start Updating Machine Data Encryption Key

Er is een update van een coderingssleutel gestart.

Finish Updating Machine Data Encryption Key

Er is een update van een coderingssleutel voltooid.

Machine Data Encryption Key Type

Identificeert het type coderingssleutel als "Encryption Key for Hard Disk", "Encryption Key for NVRAM" of "Device Certificate".

Validity Error File Name

Geeft de naam van het bestand weer waarin een geldigheidsfout is ontdekt.

Configuration Category

De categorie waarvan de instellingen zijn gewijzigd, wordt geregistreerd.

Voor meer informatie, zie Categorie-/Eigenschappenlijst.

Configuration Name

De eigenschappen van de categorieën worden geregistreerd.

Voor meer informatie, zie Categorie-/Eigenschappenlijst.

Configuration Value

De waarden van de eigenschappen worden geregistreerd.

Voor meer informatie, zie Categorie-/Eigenschappenlijst.

Destination Server Name

Als het logboektype "Verbeterde beperking afdrukvolumegebruik: Toestemming traceertoestemming", is, wordt de naam van de bestemmingsserver waar volginformatie naartoe gestuurd diende te worden, maar mislukte, geregistreerd.

Als het logboektype import of export van voorkeursinformatie is, wordt de naam van de server van het verzoek om gegevensexport of -import, geregistreerd.

HDD Format Partition

Bevat de oorspronkelijke status van iedere harde schijfpartitie.

Access Result

Hiermee wordt het resultaat van de vastgelegde bewerkingen aangegeven.

"Completed" geeft aan dat een bewerking is voltooid; "Failed" geeft aan dat een bewerking niet is voltooid.