Veelvoorkomende items (taaklogboek en toegangslogboek)

Start Date/Time

Geeft de startdatum en -tijd van een handeling of gebeurtenis weer.

End Date/Time

Geeft de einddatum en -tijd van een handeling of gebeurtenis weer.

Log Type

Gegevens over het logboektype.

Voor meer informatie over de informatie-items die elk logboektype bevatten, zie Web Image Monitor gebruiken om logboekbestanden te beheren.

Result

Geeft het resultaat van een handeling of gebeurtenis weer:

Het volgende logboekitem wordt alleen vastgelegd wanneer de vast te leggen bewerking met succes wordt uitgevoerd: "Printer: Stored File Printing" (Taaklogboeken).

Waarde

Inhoud

Succeeded

De handeling of gebeurtenis is succesvol voltooid.

Failed

De handeling of gebeurtenis is mislukt.

<Blank>

De handeling of gebeurtenis wordt nog uitgevoerd.

Operation Method

Bewerkingsprocedures worden geregistreerd.

Waarde

Inhoud

Control Panel

Bedieningspaneel

Driver

Stuurprogramma

Utility

Hulpprogramma

Web

Web

Email

E-mail

Status

Geeft de status van een bewerking of gebeurtenis weer.

Waarde

Inhoud

Completed

De handeling of gebeurtenis succesvol voltooid in een logboekitem.

Failed

De handeling of gebeurtenis is niet succesvol voltooid in een logboekitem.

Processing

De handeling is nog niet gereed.

Error

Er is een fout opgetreden.

Suspended

De handeling is uitgesteld.

Succeeded

De handeling of gebeurtenis is succesvol voltooid in een toegangslogboek.

Password Mismatch

Er is een toegangsfout opgetreden doordat het wachtwoord niet overeenkomt.

User Not Programmed

Er is een toegangsfout opgetreden omdat de gebruiker niet geregistreerd is.

Other Failures

Er is een toegangsfout opgetreden door een niet-gespecificeerde storing.

User Locked Out

Er is een toegangsfout opgetreden omdat de gebruiker vergrendeld is.

User Cancel

Er is een toegangsfout opgetreden, omdat de gebruiker de handeling geannuleerd heeft.

File Limit Exceeded

Er is een toegangsfout opgetreden omdat de bestandslimiet overschreden is.

Transfer Cancelled

Er is een toegangsfout opgetreden omdat de overdracht geannuleerd is.

Power Failure

Er is een toegangsfout opgetreden door een stroomstoring.

Lost File

Er is een toegangsfout opgetreden omdat het bestand verloren is.

Functional Problem

Er is een toegangsfout opgetreden door een functioneel probleem.

Communication Failure

Er is een toegangsfout opgetreden door een communicatiefout.

Communication Result Unknown

Er is een toegangsfout opgetreden door een onbekend communicatieresultaat.

Geannuleerd: details

Geeft de status weer waarin de handeling of gebeurtenis mislukt is.

Waarde

Inhoud

Cancelled by User

Een gebruiker heeft de handeling geannuleerd.

Input Failure

Hij is abnormaal gestopt tijdens invoer.

Output Failure

Hij is abnormaal gestopt tijdens uitvoer.

Other Error

Er is een fout gedetecteerd voor uitvoering van een taak of anderen.

Power Failure

Geen stroom meer.

Cancelled: Details (als de bron een opgeslagen bestand is)

Geeft de status weer waarin de handeling of gebeurtenis mislukt is.

Waarde

Inhoud

Memory Full

Het geheugen voor verwerkingsgegevens is volgeraakt.

Print Data Error

Er is een poging gedaan een PDL of poort te gebruiken die niet is geïnstalleerd op de printer.

Data Transfer Interrupted

Er is een verkeerd soort stuurprogramma gebruikt, waardoor het netwerk niet werkt.

Other Error

Er treedt een andere fout op.

Cancelled: Details (als de bron een printer is)

Geeft de status weer waarin de handeling of gebeurtenis mislukt is.

Waarde

Inhoud

Over Job Limit

Het aantal taken dat ontvangen kan worden, is overschreden.

Memory Full

Het geheugen voor verwerkingsgegevens is volgeraakt.

Authentication Failed (Access Restricted)

De verificatie van het apparaat is mislukt.

Data Transfer Interrupted

Er is een verkeerd soort stuurprogramma gebruikt, waardoor het netwerk niet werkt.

Print Data Error

Er is een poging gedaan een PDL of poort te gebruiken die niet is geïnstalleerd op de printer.

Other Error

Er treedt een andere fout op.

Cancelled: Details (als de bron een rapport is)

Als er een systeemfout op de printer wordt gedetecteerd, wordt "Other Error" geregistreerd.

Cancelled: Details (als het doel opslaan is)

Geeft de status weer waarin de handeling of gebeurtenis mislukt is.

Waarde

Inhoud

Exceeded Print Volume Use Limitation

Een ingelogde gebruiker overschrijdt de papierverbruiklimiet.

Timeout

Er is een time-out opgetreden.

No Privilege

Een gebruiker beschikt niet over de rechten om een document of functie te gebruiken.

Unavailable Size to Store

Het formaat van het opgegeven papier (inclusief afwijkende afmetingen) is een formaat dat niet opgeslagen kan worden.

Other Error

Er treedt een andere fout op.

User Entry ID

De invoer-ID van de gebruiker.

Dit is een hexadecimale ID die aangeeft welke gebruikers bewerkingen hebben uitgevoerd die zijn vastgelegd in taak- of toegangslogboekrecords.

Waarde

Inhoud

0x00000000

Geeft andere handelingen weer

0x00000001 - 0xfffffeff

Voor algemene gebruikers en gebruikers cord

0xffffff80

Systeemhandelingen

0xffffff81

Systeemhandelingen, handelingen die zijn uitgevoerd door niet-geverifieerde gebruikers

0xffffff86

Supervisor

0xffffff87

Beheerder

0xffffff88

Beheerder 1

0xffffff89

Beheerder 2

0xffffff8a

Beheerder 3

0xffffff8b

Beheerder 4

User Code/User Name

De gebruikerscode of gebruikersnaam van de gebruiker die de bewerking heeft uitgevoerd.

Als de handeling uitgevoerd is door een beheerder, dan bevat dit ID tevens de log-in naam van die beheerder.

Log ID

Geeft het ID weer dat is toegewezen aan het logboek.

Dit is een hexadecimaal ID dat het logboek identificeert.